Hyr stora villan i Ullared - nära Gekås!

Är ni ett större antal personer är detta boendet för er. Villan rymmer hela 8 bäddar, två stora badrum och har öppen spis och lyxigt kök.

Är ni ett större antal personer är detta boendet för er. Villan rymmer hela 8 bäddar. Den är utrustad med öppen spis, TV, exklusivt kök med stor spis, 2 stora kaklade badrum med toalett och lyxig dusch. Dessutom en stor altan med flera sittplatser och utsikt över sjön. Med andra ord allt för en trivsam och mysig kväll med vännerna/familjen! Samla gänget och ta en shoppinghelg i Ullared och avsluta kvällen i en lugn och trivsam miljö, långt från shoppingens höga tempo. Perfekt för det stora gänget eller för företaget.

Priser:

Vecka 1-22 3195kr/natt

Vecka 23-26 3495kr/mån

Vecka 27-33 3895kr/natt

Vecka 34-52 3195kr/natt

Bäddar: 8 st
Yta: 137 m2
Tillval städning: 2500 kr
Tillval lakan: 175 kr/st
Tillval barnsäng: 75 kr
Tillval barnstol: 0 kr
Tillval brasved: 200kr

Tillval vedeldad bastu: 495 kr
Övrigt: Rökning ej tillåtet. 

Hitta ditt boende

Här bor ni en trappa upp i ett rum och kök på 56 kvm med fyra bäddar. Prisvärt och modernt boende!

Denna moderna lägenhet har två rum, ett vardagsrum och ett sovrum. Här finns tillgång till totalt fyra bäddar med en dubbelsäng i ett eget sovrum samt en bäddsoffa i tv rummet. Egen stor träaltan.

I våra tre stora stugor har ni i respektive stuga tillgång till sex bäddar.

Är ni ett större antal personer är detta boendet för er. Villan rymmer hela 8 bäddar, två stora badrum med dusch och har öppen spis, stort härligt kök och utsikt över sjön! 

Ett fantastiskt boende!