Boende i stuga nära Gekås i Ullared

I våra tre stora, mysiga timmerstugor har ni tillgång till 6 bäddar. Vi välkomnar hundar i alla våra boenden!

I våra tre stora stugor har ni i respektive stuga tillgång till sex bäddar. Stugorna har två separata sovrum med 2 bäddar i vardera rum, samt ett sovloft med 2 bäddar. De mysiga timmerstugorna är utrustade med tv, spishäll, kylskåp, frysfack, mikro, vattenkokare, kaffebryggare, porslin och eget badrum med toalett och dusch. I stugorna finns täcken, kuddar och handduk på toaletten. Sänglinnen och badlakan tar man själv med sig.

Priser:

Vecka 1-22 1495kr/natt

Vecka 23-26 1795kr/natt

Vecka 27-33 1995kr/natt

Vecka 34-52 1495kr/natt

 

Bäddar: 6 st
Yta: 50 m2
Tillval städning: 1300 kr
Tillval lakan: 135 kr/st
Tillval barnsäng: 75 kr
Tillval barnstol: 0 kr
Tillval vedeldad bastu: 495 kr 
 Övrigt: Rökning ej tillåtet. 

Hitta ditt boende

Här bor ni en trappa upp i ett rum och kök på 56 kvm med fyra bäddar. Prisvärt och modernt boende där 3 lägenheter finns i samma hus. 

Denna lägenhet har två rum. Ett vardagsrum kombinerat med kök och ett sovrum. Här finns tillgång till totalt fyra bäddar med en dubbelsäng i ett eget sovrum samt en bäddsoffa i tv rummet. Lägenheten ligger på markplan och har en egen stor träaltan.

I våra tre stora stugor har ni i respektive stuga tillgång till sex bäddar.

Är ni ett större antal personer är detta boendet för er. Villan rymmer hela 8 bäddar, två stora badrum med dusch och har öppen spis, stort härligt kök och utsikt över sjön och vår vedeldade bastu som även går att hyra. 

Vårat mest uppskattade boende!