Boka

Boka lätt och enkelt din vistelse på Ullared Paradise via formuläret nedan.

Boka ditt boende

Välkommen att boka boende på Ullared Paradise genom detta bokningsformulär. För att bokning skall bli genomförd krävs direktbetalning. Vi tillhandahåller säker onlinebetalning med kortstöd för: VISA, Mastercard och American Express. Vi använder hos av det internationella betalningssystemet PayPal. Ni behöver inget PayPal-konto för att genomföra betalningen.

Så här gör du för att boka boende i Ullared:

1. Välj kriterier för er bokning och klicka ’Sök’. Klicka på ’Visa tillgänglighet i kalenderöversikt »’ för att se grafisk kalenderöversikt över lediga/upptagna boendetyper. De alternativ som visas efter sökning är de som är lediga för angiven period.

2. Välj önskad boendetyp, antal personer som skall bo i respektive boendetyp samt ev tillval som lakan, städning, barnsäng, bastu. Klicka sedan ’Nästa steg »’.

3. Kontrollera att er bokning är rätt och fyll i er kontaktinformation. Klicka sedan ’Gå till betalning »’

4. Bokningen är godkänd först när den är betald. Klicka på ’Betala hela bokningen nu »’. Ett nytt fönster poppar upp och där klickar ni på ’Har du inget PayPal-konto?’ (om ni inte har ett Paypal-konto) och slutför sedan betalningen och bokningen. Efter betalningen är genomförd skickas en bokningsbekräftelse till angiven mail.

Vi önskar er varmt välkomna till Hotell Ullared Paradise!